www.iparialpinmunka.hu


alpin, alpinista, alpinmunka, alpintechnika

Alpin cégünk vállalja a következő alpinmunka feladatokat:

Reklámtábla fel és le- szerelés, Hangszóró szerelés, Füstérzékelő szerelés, Vezetékek rögzítése, Klímatartó vasak felszerelése, Antenna szerelés, épület tartozékok rögzítése vagy bontása

Reklámtábla fel és le- szerelés

Marketing szempontból a legértékesebb felületek a házak magas, jól látható oldalfelületein, homlokzatán találhatók. Ezeket a helyeket legtöbbször csak alpinista tudja hatékonyan és költségtakarékosan megközelíteni. Szinte minden reklámhordozó rögzítése megoldható alpin módszerrel. A legjellemzőbb magasban lévő reklám eszközök: reklámtáblák, molinó, világító reklámeszközök, homlokzat reklámfestése, vetítővásznak stb.

Hangszóró szerelés

Stadionokban és csarnokokban, ahol hangosítás vagy vészhangosítás szükséges, hangszórókat magasabb helyen, alpin módszerrel lehet a leghatékonyabban elhelyezni.

Füstérzékelő szerelés

A füstérzékelőket, általában magasra kell tenni. Ez nem mindig oldható meg hagyományos technikákkal, például olyan csarnokokban, ahol nem lehetséges az áru, berendezések illetve gépek mozgatása az alpintechnika alkalmazásával még megoldható a feladat.

Vezetékek rögzítése

Magas épületek között a legrövidebb út az egyenes. Ez a légvonalban kifeszített kábeleket jelenti. Egy alpinista ezt a feladatot gyorsan és hatékonyan meg tudja oldani.

Klímatartó vasak felszerelése

Az egyedi klímaberendezéseket általában a házakon, ablakokon kívülre célszerű elhelyezni. Ha ez a szerelési munka közvetlenül az ablakból nem oldható meg, az alpin megoldás a nyerő.

Antenna szerelés

Mindenfajta antenna a magasban, jobb hatásfokkal működik. Az alpinmunka segítségével ez a szerelési művelet hatékonyan megoldható.

épület tartozékok rögzítése vagy bontása

Magasabb épületeknél sokszor gondot okoz a magasban lévő ház tartozékok megfelelő rögzítése: ereszcsatorna, ház díszítőelem, villámhárító és bármilyen eszköz. Ezeket a tartozékokat alpinista eszközökkel gyorsabban, gazdaságosabban lehet rögzíteni, bontani.

Elérhetőség:

  • Kálnási Mihály alpinista vállalkozó
  • Mobil: 06-20-9213-046
  • Email: kalnasi@iparialpinmunka.hu
  • Cím: 1072 Budapest.Rákóczi út 40.